Leonardo Bonucci: „Dacă știam că dau de Ivan în primul meci oficial, nu mai semnam ”

A.C. Milan se poate considera extrem de norocoasă pentru că Leonardo Bonucci, unul dintre cei mai disputați fundași centrali în această perioadă de transferuri, este acum jucătorul ei. Internaționalul italian care va avea un salariu de zece milioane de euro a dezvăluit că „dacă știam că dau de Ivan în primul meci oficial, nu mai semnam”. Anunțul a fost făcut imediat după ce milanezii au picat în al treilea tur preliminar din Europa League cu CSU Craiova, echipă a cărei valoare este asemănătoare cu salariul jucătorului.

Pentru a nu fi umilit de Ivan în primul meci oficial în tricoul lui A.C. Milan, Bonucci speră ca antrenorul italienilor, Vincenzo Montella, să nu-l introducă titular. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, italianul are un plan de rezervă ce pare gândit de un român, nicidecum de un italian. „Am de gând să mă dau accidentat”, a declarat fundașul.

Totuși, cel mai probabil, jucătorul de 40 de milioane de euro nu va utiliza acest plan, din moment ce surse din cadrul lui A.C. Milan ar fi dezvăluit că diavolii vor evolua fără fundași în meciul de la Severin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: