Probleme pentru A.C. Milan! „Sperăm să găsim Severinul până la meciul cu CSU”

Șefii clubului A.C. Milan sunt îngrijorați după ce vor juca împotriva lui CSU Craiova în al treilea tur preliminar din UEFA Europa League. Deși la prima vedere meciul părea să nu le ridice vreo problemă italienilor, abia după ce au aflat unde se va disputa meciul, milanezii au realizat că va fi imposibil să se impună în fața Craiovei, asta pentru că nu sunt știu dacă vor fi prezenți pe Stadionul Municipal din Severin. Deși poziționat lângă Dunăre și cu o istorie comună pe care o are cu poporul italian, Drobeta-Turnu Severin este necunoscut pentru A.C. Milan.

„Sperăm să găsim Severinul până la meciul cu CSU. Credeam că va fi un meci facil, dar n-am realizat că noi habar n-avem unde se află orașul în care vom disputa partida. Ne-am bucurat prea repede. Mai bine cădeam cu  echipe din Armenia sau Azerbaidjan”, notează site-ul oficial al italienilor.

Presa din Italia notează și ea că dacă în următoarele zile italienii nu găsesc Severinul, vor transfera cu 20 de milioane de euro un profesor de geografie din România.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: