Neymar, favorit pentru a-l înlocui pe Ivan la CSU! „Avem nevoie de cineva apropiat de valoarea lui Ivan ”

Șefii lui CSU Craiova s-au orientat rapid după ce l-au dat pe starul echipei, Andrei Ivan, la FC Krasnodar pentru 4 milioane de euro cu tot cu bonusuri. Starul Barcelonei și al naționalei Braziliei, Neymar, este  favorit pentru a crea în atacul Craiovei trioul BBN, alături de Băluță și Bancu.

„A trebuit să ne mișcăm repede. Meciurile cu Chiajna și A.C. Milan se apropie. Avem nevoie de cineva apropiat de valoarea lui Ivan pentru a le face față. Așa am ajuns la concluzia că Neymar este opțiunea perfectă. Suntem de acord că nu este chiar la nivelul lui Ivan, dar asta este, o să riscăm, suntem presați. Transferul este rezolvat în proporție de 99%, acum mai rămâne să vedem de unde facem rost de cele 220 de milioane de euro, cât este clauza de reziliere a lui Neymar”, a declarat Marcel Popescu, managerul general al grupării din Bănie.

Dacă oltenii vor reuși să plătească banii pentru vedeta braziliană, Barcelona ar primi o dublă lovitură într-un timp relativ scurt, în condițiile în care chiar Andrei Ivan era principala țintă a acestei perioade de transferuri pentru catalani.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: